Op zoek naar RVS tafelpoten?

Welkom bij meubelpootjes, de specialist in tafelpoten, onderstellen en meubelpoten! Daarnaast bieden wij ook toebehoren aan voor uw tafelpoten, en zit er altijd een poot die perfect bij uw meubels past! Daarnaast kunnen wij vanaf 40 stuks ook meubelpoten speciaal op maat ontwikkelen en produceren voor u! Dankzij onze persoonlijke benadering ben je altijd verzekerd van het beste van het beste, persoonlijk advies en een passende service. Daarom staan wij bij onze klanten al jaren bekend als dé leverancier van tafelpoten, onderstellen en poten voor andere meubels. Neem dus gerust een kijkje tussen ons assortiment, of neem contact op met ons via onze website!

meubelpootjes: Voor uw RVS tafelpoten

Bij meubelpootjes bent u aan het juiste adres, omdat wij al jaren lang dé vak speciaalzaak van Nederland en België zijn. Over de jaren heen hebben wij ons assortiment zo gemaakt, dat er altijd wat tussen zit voor u. Dankzij onze persoonlijke benadering bent u verzekerd van de beste service, en passend advies. Daarom zijn wij uniek in ons vakgebied! 

Is uw meubelstuk of tafel toe aan een nieuwe touch? Of past deze niet helemaal meer bij het interieur? Het is niet per se nodig om een hele nieuwe bank te kopen, omdat de stijl van de bank er kan liggen aan de poten. Daarom bieden wij nieuwe poten voor uw bank of RVS tafelpoten aan, in verschillende stijlen, zodat deze mooi bij de rest van uw huis passen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Modern
  • Strak
  • Klassiek
  • Vierkant
  • Rond

En welk passend model u ook maar naar op zoek bent. Wij bieden alles aan, van houten pootjes voor uw bank tot RVS tafelpoten die heel mooi goed passen bij een strak en modern interieur, of voor een klassiek of ouderwets interieur. Daarom kan u bij meubelpootjes altijd terecht voor de mooiste pootjes voor uw meubels. 

Bij banken en stoelen kunnen zitklachten naar 3 maanden pas openbaren. Dit kan komen door de hoogte van uw stoel, bank of tafel. Daarom is de gemakkelijke oplossing zelf stijlvolle poten te plaatsen. Zo bieden wij RVS tafelpoten of stoelpoten aan voor uw meubilair, zodat u de ideale zithoogte kan bereiken. 

Andere maten of maatwerk nodig?

Staat de juiste hoogte poot er niet tussen voor u? Of zijn onze RVS tafelpootjes net iets te breed of te dun? Neem dan gerust contact op met ons, zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. De meeste pootjes zijn namelijk ook bestelbaar in een andere hoogte, maar hebben wel een lange levertijd. We hebben ook meubelpoten met andere afwerkingen en materialen, zoals kunststof, hout, chroom, aluminium en nog veel meer. Zo kan u naast onze RVS tafelpoten andere tafelpoten vinden die goed bij u passen!

Wij hebben bij meubelpootjes alle vormen en maten tafelpoten, en daarnaast kunnen wij ook RVS tafelpoten speciaal op maat ontwikkelen en produceren, vanaf een oplage van 40 stuks. Voor de opties kan u gerust contact opnemen met ons via onze website. Bij meubelpootjes staat service hoog in het vaandel, en daarom doen wij ons best om elke klant individueel zo goed mogelijk te helpen! U kan bij ons voor alles terecht!