Royal Gardens appartement te koop in Blankenberge

LOGO-Royal-gardens

Sinds jaar en dag zijn we een fervent bezoeker van het strand van Blankenberge aan de kust van België. Ooit zijn we hier eens per toeval verzeild geraakt, en sindsdien niet meer weggegaan. Je kunt er in de zomermaanden, mits je de drukte kunt weerstaan, heerlijk vertoeven aan het strand en genieten van het warme zeewater. Ook tijdens de wintermaanden en herfst biedt de kuststrook heerlijke recreatie mogelijkheden. Je kunt natuurlijk heerlijk uitwaaieren langs het strand, maar je kunt ook een kijkje nemen bij het stadhuis in Vlaamse renaissancestijl of de zeedijk die enkele stenen trappen bevat. Blankenberge biedt zelfs een casino en natuurlijk een Cultuurcentrum. Ook bevat Blankenberge natuurlijk een pier. Wist je trouwens dat deze pier na jaren van renovatie tien jaar geleden weer werd geopend? Ook biedt Blankenberge tientallen gebouwen in de stad die als monument zijn beschermd, wat natuurlijk een bezichtiging meer dan waard maakt. Laatst liep ik over de zeedijk en zag hier een bord met de opdruk: Royal Gardens appartement te koop in Blankenberge. Dit deed mij nadenken over een eventueel appartement in Blankenberge.

Royal-Gardens-16

Hierboven en hieronder heb ik twee afbeeldingen toegevoegd die het interieur tonen van de modelwoning. Het toont ook de ruime vertrekken.Royal-Gardens-14

Heerlijk om aan het strand te wonen

Ik vind het heerlijk om in een appartement aan het strand van Blankenberge te wonen. Het is heerlijk ontspannen wonen. Je hebt het strand op loop afstand. Wie heeft dit? Ik ben dan ook erg geïnteresseerd naar jullie mening, mijn lezers. Geef je mening.