Overkapping33; Expertise & Advies op maat

Een overkapping bestelt u natuurlijk niet zomaar. De juiste overkapping verschilt per consument en dat snapt Overkapping33.nl maar al te goed. De sterkste punt van Overkapping33 is, naar mijn mening, dat ze weten waar ze het over hebben. U krijgt niet zomaar een aantal profielen thuis geleverd en u lost het maar zelf op. Nee, de medewerkers helpen u echt met het vinden van de juiste terrasoverkapping. Ze luisteren goed naar wat je wensen zijn en adviseren vervolgens op maat naar de juiste mogelijkheden. Niet alleen de service voor je bestelling is uitstekend maar ook tijdens en na je bestelling wordt je optimaal geholpen. Heb je bijvoorbeeld een vraag over het monteren? Geen probleem, bel met de klantenservice en zij helpen je.

Een terrasoverkapping online bestellen? Het is gewoon mogelijk op Overkapping33.nl! Ga naar de webwinkel, kies een terrasoverkapping en doorloop de stappen om uw terrasoverkapping op maat samen te stellen. Wanneer u gekozen heeft voor de gewenste formaat, kleur, type dakplaten en LED inbouwspots, kunt u uw overkapping op maat in de winkelmand stoppen en bestellen. Wilt u een overkapping op maat? Dat is ook mogelijk. Kies voor een Verano overkapping in het aanbod van Overkapping33, die ook op maat te leveren zijn. Wilt u een complete tuinkamer met voor een glazen schuifwand en aan de zijkanten een zijwand? Geen probleem! Ook deze tuinkamers kunt u samenstellen op Overkapping33.

Uw bestelling wordt bij Overkapping33 compleet gratis geleverd! Binnen 1-2 weken ontvangt u uw complete bestelling in huis. Wanneer u niet kunt wachten en uw overkapping z.s.m. in huis wilt hebben kunt u ook kiezen voor de expres bezorging. De bestelling wordt dan binnen 1 werkdag bij u geleverd. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Informeer bij Overkapping33 over de expres bezorging. Ook voor de Belgische en Duitse klant is een overkapping van Overkapping33 gewoon te leveren. De kosten zijn afhankelijk van de locatie. Waar wacht u nog op bekijk en bestel snel uw overkapping of glazen schuifwand op Overkapping33.nl!