Oude karakter van de verticale sectionaalpoort dankzij Different Doors behouden

Oude karakter van de verticale sectionaalpoort dankzij Different Doors behouden

 

De verticale sectionaalpoort die ik via het bedrijf Different Doors heb aangeschaft bevalt mij echt bijzonder goed. Ik heb het er overigens niet alleen aangeschaft, daar zit nog wel meer aan vast. Zij hebben immers het complete ontwerp voor mij op papier gezet, naar aanleiding van de toch zeer speciale wensen die ik ervoor had. Hier hebben zij op slkbcdlkshdbijzondere wijze vorm aan weten te geven en ik ben echt enorm tevreden over hetgeen eruit kwam rollen. Different Doors heeft de verticale sectionaalpoort ook nog eens van top tot teen voor mij uitgevoerd en ook daar ben ik enorm over te spreken want het uiteindelijke resultaat mag er écht zijn. Ik heb een oude fabriek op de kop getikt die hier aan de rivier staat. Deze stond al enige jaren leeg en ik dacht dat het alleen als bestemming had nog als bedrijfspand gebruikt te worden maar toen ik hier toch maar eens naar ging informeren bleek het binnen afzienbare tijd beschikbaar te komen op de particuliere markt. Ik heb toen besloten me hierop goed voor te bereiden en was voor enige andere bieder dan ook uitgelopen – een strategie die ertoe leidde dat ik dit pand op de kop heb kunnen tikken, echt ongelooflijk. Ik heb hier echt een bijzonder pand aan, met een uitstraling die ik ook wil behouden. Uiteraard verandert de functionaliteit van het gebouw, maar dat betekent nog niet dat het oude karakter dan ook moet verdwijnen – integendeel, ik probeer juist nog zoveel mogelijk in stand te houden van het karakter, omdat dat het echt waard is. Toen de oude verticale sectionaalpoort vervangen diende te worden ben ik dan ook bewust op zoek gegaan naar een bedrijf dat dit voor mij wel goed kon vervangen en nog steeds die oude glorie, maar niet de vergane versie, kon blijven behouden.