Ook een kijkje nemen bij www.bizzix.be?

Ik heb me laatst een shiny new Macbook gekocht en ik ben er echt ontzettend blij mee. Ik had eerst altijd een Windows computer en ook al zijn deze heel erg handig, toch kun je veel meer met een laptop van Apple. Kort nadat ik mijn nieuwe laptop gekocht had, moest ik echter alweer een kijkje nemen bij www.bizzix.be.
Dit is natuurlijk niet erg, want het is een hele goede site die ook een hele goede service heeft, maar de reden waarom ik hier moest zijn, was omdat ik een nieuwe lader voor mijn Macbook nodig had. Dat was natuurlijk minder leuk, omdat ik die nog maar net gekocht had en er zit altijd een lader in de doos van de laptop.
Ik was echter laatst op bezoek bij mijn zus om haar mijn nieuwe aankoop te laten zien. Ik had een presentatie voor mijn bedrijf in elkaar geflanst en wilde graag haar objectieve mening erover horen. Omdat al mijn bestanden op mijn laptop stonden, moest ik dus mijn laptop meenemen. Logisch, toch?
Zij heeft echter een kleine puppy in huis en die vond het blijkbaar leuk om aan de snoer van de lader te knagen. De volgende ochtend was die dus naar de haaien en had ik dringend een nieuwe nodig.

apple_magsafe_verlengkabel (2) front_apple_magsafe_2_oplader_45watt (2) total_apple_magsafe_oplader_45watt (4)

Goedkoop uit bij www.bizzix.be

Dus toen ben ik wederom naar Bizzix gegaan om te kijken of ze ook deze keer verkochten was ik nodig had. Ze verkochten hoogwaardige Magsafe opladers voor mijn laptop en dat was dus precies wat ik nodig had. Ik heb er dus gelijk twee besteld, zodat ik er een op voorraad zou hebben voor het geval dat. Een uitstekende service en een nog betere prijs. Een dikke aanrader!