Beton schutting bij Schutting33

De juiste erfafscheiding is een erfafscheiding van beton. Een betonnen schutting zorgt voor een kwalitatieve erfafscheiding die zorgt voor privacy en een moderne afwerking. De betonnen schutting is duurzaam en heeft geen onderhoud nodig. U kunt de erfafscheiding beton tot 280 centimeter hoog bestellen. De grijze kleur van beton was de redenen dat men vroeger niet koos voor een betonnen schutting. Het zag er grauw en somber uit. Tegenwoordig kunt u de betonnen schutting bestellen op kleur. Dit zorgt voor een prachtig eindresultaat en een moderne afwerking.

Tijdloos

Een goedkope beton schutting bij Schutting33 bestelt u eenvoudig en snel online. Binnen 7 eenvoudige stappen kunt u uw beton schutting op maat al samenstellen. Wanneer u alle 7 stappen doorloopt (zoals: afmetingen, kleur, motief betonplaten, betonpalen etc.) kunt uw goedkope betonnen schutting in uw online winkelmand stoppen. Nadat de bestelling is geplaatst, wordt er contact opgenomen om zaken zoals afleverdatum en eventuele montage te bespreken. Voordat u weet heeft u uw goedkope betonnen schutting in de tuin staan! Weet u al welke motief u gaat kiezen voor uw betonnen schutting? Beton motieven prijzen vergelijken is bij Schutting33.nl niet nodig. U betaalt namelijk voor iedere motief hetzelfde bedrag. U kunt kiezen uit 12 verschillende motieven en alle RAL-kleuren.

Makkelijk te bestellen

De bestelprocedure bij Schutting33 is erg snel. Als eerst kiest u ervoor om uw schutting te bestellen in de winkel of online. Wanneer u een schutting koopt in de winkel, krijgt u vanuit ons een factuur. Aan de hand van die factuur, kunt u een betaling verrichten en wordt u bestelling doorgezet. Besteld u online, dan kunt u via iDeal overboeken voor de snelste bestelproces. Wanneer u order is verwerkt, wordt het ingeboekt voor uitlevering, u ontvangt vanuit de transporteur een e-mail met een leverdatum en geschatte levertijd. De bestelling wordt met een vrachtwagen op uw gewenste locatie geleverd. Voor meer informatie over het leverings- en bestelproces bezoekt u Schutting33.nl.