Een industriele tafel aanschaffen?

De industriele tafel maakt tegenwoordig ook zijn opmars binnen huizen. De tafels waarbij je zelf het houten blad op de bovenkant kiest. Het is heel handig en mooi. Je zit niet vast aan standaardmaten en je hebt een mooi blad die exact is zoals jij dat wilt. Je kunt ze ook in verschillende soorten tafels doen. Welke dat zijn gaan wij je vertellen.

Waarom een industriele tafel?

Er zijn genoeg redenen waarom jij een industriële tafel in huis zou moeten nemen. De eettafel bijvoorbeeld is vaak het middelpunt van de woonkamer. Dit is waar je eet, waar je zit om te werken of waar je gezamenlijk samenkomt. Met andere woorden zit je vaak aan die tafel. Een industriële eettafel is steviger dan andere tafels over het algemeen. Je doet er veel mee en op dus je wilt ook dat ie stevig is.

Het uiterlijk van de tafel zegt ook heel veel. Je kunt zelf de kleur van de poten kiezen zodat die zeker weten binnen het interieur passen. De structuur en uiterlijk van het blad ook. De een wilt een gladde tafel en de ander vindt het groffer mooier. Dit kun je daarom ook allemaal zelf kiezen en bepalen.

Wat kun je kiezen?

Als je een industriele tafel wilt kopen zijn er veel verschillen. Je kunt een eettafel laten maken en die kan je dan op verschillende manieren laten maken. Je kunt kiezen voor de simpele rechthoekige eettafel, maar je kunt ook een ovale nemen. Mensen met een grote woonkamer of in ieder geval veel plek kiezen meestal voor ovaal. Je kunt ook een bartafel laten maken als je een bar wilt of voor bijvoorbeeld op kantoor of omdat je het zelf wilt een ronde tafel.

Ook een salontafel is een belangrijk onderdeel in vele woonkamers. Je wilt er eentje die mooi is maar die ook zeker praktisch en stevig is. Misschien dat je kinderen in huis hebt die iets snel kapot kunnen maken of die overal op klimmen. Dan is een niet stevige tafel niet altijd handig. Bespreek je wensen en je thuissituatie en er wordt graag met je meegedacht.

De tafels worden volledig handgemaakt. Daarom kun je eigenlijk ook elke wens die je hebt met betrekking tot de tafel bespreken. De kansen zijn groot dat het mogelijk is en anders wordt er een ander alternatief geboden. Het duurt drie tot vier weken tot de tafel klaar is. Je moet dus na het bestellen een beetje geduld hebben, maar over het algemeen weet je dat ook al als je iets op maat laat maken.

De meubels worden ook bezorgd door het bedrijf zelf. Je wilt natuurlijk iemand die de tafel kent en weet hoe hij in elkaar moet. Het tafelblad is dan al helemaal klaar natuurlijk alleen moet de tafel wel in elkaar gezet worden. Vaak wordt er alleen gevraagd om te helpen met het plaatsen op de plek waar het moet staan. Massief hout weegt namelijk ook wat dus is het niet het aller makkelijkste om dat op zijn plaats te zetten alleen.