Bereid je terras vast op originele wijze voor op de komende lente

Een van de meest recente projecten aan mijn huis betrof er een die zich in de buitenlucht afspeelde – want ook al hebben we reeds genoeg voorbodes van de winter mogen meemaken, toch is het er zeker niet de tijd voor je tuin te veronachtzamen. Met het oog op de lente, die feitelijk nog maar een maand of drie a vier weg is, besloot ik daarom ook alvast enkele acties te ondernemen die mijn tuin straks met het eerste zonnetje eens een nóg exotischer aangezicht te geven.

Bijzonder aangezicht van het terras

Niet alleen belangrijk voor je tuin is het namelijk er met begroeiing een fijne sfeer te creeren, er zijn nog allerlei andere hulpmiddelen die kunnen zorgen voor een ‘eigen’ sfeer en zeker als je, zoals ik, je wortels in Portugal hebt liggen, zijn er heel toepasselijke middelen. Bij Designtegels.be  heb ik de meest bijzondere, Portugese cementtegels gevonden en die ben ik het afgelopen weekend gaan leggen in de tuin. Ik wilde een terras dat zou doen denken aan het dakterras dat mijn ouders in hun Portugese appartement altijd hadden. Daarbij horen precies de vrolijke kleuren, zoals geel, blauw en oranje, en natuurlijk de bijzondere patronen van dit soort Designtegels.be – cementtegels. Deze firma heeft in de Nederlanden namelijk de beste voorraad op het terrein van de Portugese en Moorse tegels – het beste en meest gevarieerde aanbod, de beste kwaliteit van de tegels en de scherpste prijzen.