Al genietend onder mijn aluminium veranda..

a1Een prettige leefomgeving, zoals ik die overal in huis nastreef, blijft niet beperkt tot het interieur – nee, buiten bij mij in de tuin gebeurt minstens zoveel. Het moge nu inmiddels al aardig winters zijn, dan belet mij er niet van om in de tuin te zitten, ik vind het namelijk heerlijk om me buiten te begeven, de buitenlucht is goed voor een mens. Bovendien heb ik er ook de mogelijkheden toe, hoef ik me niet te beperken tot de zomers in dit land – en natuurlijk de zeldzame lenteavonden en herfstmiddagen die het tevens toelaten – om me in de buitenlucht te begeven. Ik heb de luxe een mooie aluminium veranda tot mijn beschikking te hebben, een waar ik meer dan blij mee ben.

Eerlijke materialen zorgen voor een stevige veranda

a2Ik hou van eerlijke en stevige materialen en daarom heb ik gekozen voor een aluminium veranda maar dat wil niet zeggen dat het een en al modernistisch is wat zich bij mij achter bevindt. Integendeel, de constructie moge stevig zijn maar de bouw is sierlijk en echt helemaal naar mijn smaak. Het past juist erg goed bij mijn woning en is er zodoende echt een aanvulling op. Het maakt dat ik in willekeurig welk seizoen buiten kan zitten en ik kan genieten van de heerlijke luchten die zich aan me voorbijtrekken, zelfs de sterrenhemel. Steek er een vuurtje bij aan, sla een dekentje over jou en je geliefde heen en schenk een goede borrel voor jezelf in – en je hebt genoeg ammunitie aan je zijde om het urenlang te overleven zonder maar een greintje kou te voelen. Een aluminium veranda is daarmee dan ook echt een aanbeveling, want het is stevig en mooi en het zorgt er bovendien voor dat je nog meer van je tuin kan genieten dan je ooit deed, het zorgt ervoor dat je je niet meer door de seizoenen hoeft te laten beperken!

Tip: ik heb mijn veranda laten maken door Alibow, kijk eens op de website van dit bedrijf!

alibow